Noorderwijk zit in de hoek waar de klappen vallen. Dinsdag was er nog champagne vanwege de vrijspraak door de Voetbalbond voor Wagemans, De Haes en Van Rompay, vrijdagavond echter opnieuw problemen voor trainer Plompen. Nicolay uiteraard nog gestraft, Troonbeeckx geel geschorst, De Peuter gekwetst aan de knie en ook geen De Ceuster. Wel het debuut van Arben Mamusha. En die deed dat met verve. Een prachtige actie van onze nieuwe Kosovaar bracht Tim Wagemans alleen voor de kooi en die maakte het even prachtig af. 0 – 1. En daar bleef het niet bij. Rudy Plompen raapte de hele thuisverdediging op en bracht Noorderwijk zo op een veilige 0 – 2 voorsprong. Kansen genoeg voor de 0 – 3 aan het begin van de tweede helft, voor kapitein Hermans, spits Wagemans en Dams maar geen doelpunten. En dat brak Real zuur op want Nicolas Barankiewkz bracht met twee knappe afstandschoten zijn ploeg op gelijke hoogte. De 2 – 2 kwam hard aan bij de bezoekers die tot dan veruit de beste ploeg waren. Maar de vermoeidheid sloeg toe. Ougrée liep uit tot 4 – 2, Plompen bracht zijn ploeg nog op 4 – 3, maar de benzine was op, de afwezigheid van Nicolay woog alweer zwaar door. In de laatste minuten werd nog getracht de situatie om te buigen met een vliegende doelman maar tevergeefs. De 6 – 3 nederlaag kwam hard aan maar er zit niets anders op dan stilletjes te wachten op de terugkeer van Kim Nicolay (nog 3 wedstrijden) en ondertussen proberen de meubelen te redden. En dat zal niet eenvoudig zijn met volgende week de zware verplaatsing naar Mechelen. Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Jeroen Schauwvlieghe, Sander Mertens, Thijs Lambaerts, Rudy Plompen, Tom Dams, Andy Hermans Arben Mamusha, Kim Wagemans.